MÖT VÅR GRUNDARE ELIN ORESTEN

"Vi har en stark drivkraft att förändra synen på barnmat & en tydlig vision om att alla barn ska få växa upp med en glädjefylld relation till mat."

-Elin Oresten 
Medgrundare och VD

Hur allt startade

"Jag startade mitt Instagramkonto Knatteplock utifrån ett stort intresse att utforska en annan sorts barnmat än den traditionella. När min dotter Bonnie skulle börja äta fast föda ville jag att hon skulle få en bra start på sin matresa. Det slutade med att jag hittade magin med plockmat, och valde att utforska den vägen tillsammans med min dotter. 

Med tiden växte kontot och barns matglädje blev min hjärtefråga. Jag ville underlätta för andra föräldrar som ville erbjuda plockmat till sina barn. Både genom inspiration och information på kontot, men även genom produkterna som ni hittar här. Alla produkter på knatteplock.se tar utgångspunkt i att främja barnets utveckling och egen förmåga. För att underlätta ett utforskande och lustfyllt ätande. Noggrant utvalda av mig och mitt team. Vi hoppas att ni kommer gilla dem."

-Elin Oresten

NYHETSMORGON

Elin gästar nyhetsmorgon! I programmet bakar hon grötpinnar och berättar vilka fördelar det finns med att introducera plockmat till sitt barn. In och kika!

VÅRA LÖFTEN TILL DIG

Alla våra produkter tar utgångspunkt i att främja barnets utveckling och egen förmåga.

Vår Mission

Knatteplock startades ur en drivkraft att vilja förändra synen på barnmat. Vår mission är att inspirera kring ett utforskande förhållningssätt till mat så att fler barn kan få en lustfylld och sund relation till mat. Vi tror att matglädje skapas genom att göra matupplevelsen rolig och spännande. För att göra det är en viktig faktor att barn får möjligheten att upptäcka maten själva, i sin takt och på sitt sätt. Därför ska våra produkter göra det lättare för dem att träna på sin förmåga att äta och samtidigt tycka det är lustfyllt. 

Vår vision

Vår vision är att alla barn ska få växa upp och få en positiv och glädjefylld relation till mat.

Vi på Knatteplock vill vara en del av barnmatsrevolutionen som innebär att fler barn får vara i kontroll över sin matupplevelse.

Produktsäkerhet

Alla vår produkter är tillverkade av 100% livsmedelsgodkänt silikon och är certifierat enligt LFGB och FDA- standard. Dessa har de mest omfattande och strikta testerna av alla standarder. Alla våra silikonprodukter är också helt fria från giftiga material och plaster såsom BPA och ftalater. De är alla godkända att användas tillsammans med livsmedel. De uppfyller även lagstiftningen gällande kemikalier som tex REACH.