Kategori
Frukost
Författare:
Elin Oresten
Allergener:
⚠️ Ägg
⚠️ Gluten
Scrambled oats är som en enklare variant av bananhavrepannkaka som inte behöver stekas på något fancy sätt, utan du kan bara röra runt i pannan så är det klart på nolltid.
Denna variant med smak av saffran är så otroligt trevlig så här i juletider.
Ett recept utformat tillsammans med snacksbycaroline.

Ingredienser
1 ägg
1 banan
1 dl havregryn
0,25-0,5 gram saffran (efter smak)
Olja/smör till stekning
Bär eller sylt som topping, eller varför inte en klick yoghurt
Produkter till servering
Gör såhär:
Mosa bananen. Blanda den med övriga ingredienser.
Häll smeten i en stekpanna och stek under omrörning.
Servera med valfritt tillbehör.
Njut!
Recept notering
Åldersrekommendation:
👶 Passar från 6 månader
Här på Knatteplocks instagram hittar du en video på receptet!