Grötpinnar med pump

Grötpinnar med pumpa

star

← Äldre inlägg Nyare inlägg →

Baka näringsrika mellanmål för barn från 6 månader med vår grötpinneform

229 kr
Silikonform för grötpinnar

Grötpinnar är perfekta både som mellanmål och frukost för bebisar. Den mjuka konsistensen och avlånga formen gör att grötpinnar lämpar sig bra som ett första steg för att introducera fast föda. De är enkla att greppa om och hålla i för små barn, vilket underlättar ett självständigt ätande.

Bakformen rymmer 8 grötpinnar. Formen är tillverkad i LFGB-certifierat silikon vilket garanterar att produkten uppfyller strikta krav när det gäller säkerhet och livsmedelskontakt.

Tips! Placera bakformen på ett galler eller plåt innan du fyller formen med smet. Då blir det lättare att förflytta bakformen till ugnen.

•Material: Silikon
•Mått på varje pinne: L9xB3,5xH2 cm
•Mått för hela formen: L22,5xB20xH2 cm

Designad i Sverige, tillverkad i Kina. Läs mer om vår inköpspolicy och kvalitetsprocess här.

•Tål maskindisk: Ja
•Tål ugn: Upp till 230° grader

Varför välja vår grötpinneform?

grötpinnar bebis
Perfekt storlek för små barn att greppa om. Konsistensen är mjuk och anpassad för barnets förmåga att tugga.
silikonform för grötpinnar
Enkel att använda och rengöra. Går att diska i diskmaskin.
grötpinnar
Grötpinnar är en perfekt introduktion till plockmat och BLW.

Vi lovar att våra produkter är:

Kvalitet och produktsäkerhet är väldigt viktigt för oss. Därför köper vi alltid in material med en hög standard och som har genomgått rätt sorters tester. Utöver det genomför vi kontinuerligt analyser av våra produkter med hjälp av ett ackrediterat laboratorium. Alla våra produkter är livsmedelsgodkända vilket innebär att våra produkter är giftfria och inte kommer läcka några hälsofarliga ämnen oavsett hur mycket du än värmer upp dem. 

Läs mer här om vår inköpsprocess.

Alla våra produkter är tillverkade av högkvalitativt livsmedelsgodkänt silikon, fritt från mikroplaster, BPA samt ftalater.

Läs mer här om vår inköpsprocess.

Vanliga frågor om grötpinnar

Grötpinnar är ett perfekt mellanmål för bebisar. Den avlånga formen gör grötpinnarna enkla att greppa om och hålla i för små händer, samtidigt som konsistensen är mjuk och anpassad för barnets förmåga att tugga. En perfekt introduktion till plockmat och BLW (Baby-Led Weaning) där barnet utforskar maten på egen hand.

Från 6 månader eller när du ser att ditt barn är redo för fast föda. Läs mer här hur du vet att ditt barn är redo för fast föda. Grötpinnar är perfekt som första plockmat då de är mjuka i konsistensen och har en avlång form som är enkel för små barn att greppa om.

Du kan baka grötpinnar både i ugnen och i mikron på bara några minuter. Ett perfekt mellanmål som både är näringsrikt och går fort att göra.